Winnaars tekenwedstrijd Tubantia in Diepenheim in het zonnetje gezet

DIEPENHEIM – Met een prijsuitreiking aan de vijf winnaars van de tekenwedstrijd ‘In het voetspoor van de dominee’ is in Diepenheim de manifestatie ‘Heerlijck Zicht’ afgesloten. Fietsers en wandelaars maakten de afgelopen twee maanden gebruik van een kunstroute tussen Goor en Diepenheim. De wandelende dominee Jacob us Craandijk verkende ooit dit gebied en maakte er verhalen over.

Lees dit artikel op TCTubantia

Jury kiest mooiste tekeningen Heerlijck Zicht

DIEPENHEIM – De jury van de tekenwedstrijd ‘In het voetspoor van de dominee’ heeft vijf winnaars aangewezen, die vrijdag 29 september ontvangen en gehuldigd worden in Diepenheim. Uit een totaal van 64 inzendingen werden de volgende winnaars gekozen : Arjen Hoogervorst (Hengelo), J. Somhorst (Enschede), Henk Thüss (Enschede), Nico Nijkamp (Diepenheim) en Ben Eggermont (Apeldoorn) .

Lees hier het artikel op TCTubantia

Gelselaar schittert

GELSELAAR Op Open Monumentendag is bij boerderij Winkels in Gelselaar een expositie te zien met schilderkunst. Nico Nijkamp uit Diepenheim schildert hier ook op locatie. Verder zijn er unieke beelden en korte verhalen van Arend Heideman over ambachtelijke zaken. 

Lees hier het artikel op Achterhoeksnieuwsborculo.nl

Kunstmoment Diepenheim

Tijdens Kunstmoment Diepenheim 2018 in eigen atelier en de eerste zondagen van de maand van april tot november ook in eigen atelier.

Nico Nijkamp

Grotestraat 76
7478 AE
Diepenheim
T. 0547 - 35 16 18